Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Reklama, dizaino ir maketavimo paslaugos

2023 Lapkričio 2d., 13:16
  • Reklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugos
  • Reklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugos
  • Reklama, dizaino ir maketavimo paslaugosReklama, dizaino ir maketavimo paslaugos
Atliekame dizaino, maketavimo, reklamos paslaugas. Dirbame greitai ir kokybiškai. Pasiūlysime itin originalius sprendimus reklamuojant Jūsų įmonės vardą.

Siūlomos paslaugos: Transporto priemonių apklijavimas, Logotipai, prekės ženklai, Animacija, Animuoti el. Atvirukai, Atvirutės, Internetiniai baneriai, Spauda, 3D vizualizacija.

Plačiau apie teikiamas paslaugas:
www.euroego.lt/home/dizainas/

UAB EuroEGO
info@euroego.lt
860631237, 860512959

Parodinių sienelių gamyba, stendai prezentacijoms ir renginiams, šviesdėžės ir švieslentės, vienpusiai ir dvipusiai stendai. Vizualinis apipavidalinimas ir paruošimas spaudai, ekspozicijų ir parodinių stendų projektavimas, scenų pakylos ir podiumai, degustaciniai staliukai ir stalai. Reklaminių iškabų gamyba, kilnojamos stendų konstrukcijos, barjerai su grandine, prekybiniai prekystaliai. Vidinės ir išorinės reklamos gamyba, konstrukcijos ir jų sistemos renginiams, atitvėrimo sistemos, prekybiniai stendai. Informaciniai grindų stovai, baneriai ir reklama, transportavimo dėžės ant ratukų, scenų gamyba iš aliuminio konstrukcijų. Stulpeliai su virvėmis.
Kaina: 50 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB EuroEGOTelefonas:860631237El. paštas:info@euroego.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.euroego.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 7856 k.Peržiūrėtas: 238 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE