Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Prekės kūdikiams, vaikams, mamoms

2023 Rugpjūčio 6d., 11:27
  • Prekės kūdikiams, vaikams, mamomsPrekės kūdikiams, vaikams, mamomsPrekės kūdikiams, vaikams, mamoms
Susipažinkime! Esame „Grus grus“ – jūsų ir jūsų mažylio geriausia elektroninė parduotuvė! Užsukę pas mus visada rasite įvairių natūralių, kokybiškų prekių ir produktų vaikams ir visai šeimai. Štai dvi pagrindinės vertybės, kuriomis vadovaujamės kurdami šią parduotuvę:

• Tik kokybiški ir mūsų pačių išbandyti produktai ir prekės

„Grus grus“ – tai šeimos verslas. Kuriame šią parduotuvę visi kartu - mama, tėtis ir 2 aktyvūs vaikai. Nuolatinis bendravimas su kitais tėvais leidžia išgirsti nemažai jų pasvarstymų apie tai, ko Lietuvoje įsigyti yra sunku, ko trūksta ir pasiūlyti šių prekių mūsų klientams.

Parduotuvėje prekiaujame tuo, ką ir patys mielai naudotume ar naudojame. Rūpinamės, kad visos mūsų prekės būtų kuo aukštesnės kokybės, ekologiškos, saugios naudoti ir vaikui, ir visai šeimai. Norime pasiūlyti išskirtinius kokybiškus produktus jums ir jūsų šeimai!

• Noras nuolat ieškoti naujovių

Atradę gerus ir kokybiškus produktus mes nenustojame ieškoti dar geresnių. Smalsumas ir noras tobulėti mus veda į priekį. Juk technologijos, mokslo žinios ar tiesiog mada nuolat keičiasi, todėl mes mėgstame išbandyti naujausius produktus – ar tai būtų kosmetikos produktai, ar iš naujų pluoštų pagaminti rūbai. Puikus to pavyzdys – tapukai, kurių tikrai nerasite niekur kitur Lietuvoje. Tai išskirtinio dizaino Prancūzijoje rankomis siuvami kambariniai kūdikių batukai. Mūsų parduotuvė yra nuolat pildoma naujomis prekėmis, nes atradę naują kokybišką, išskirtinį produktą norime juo pasidalyti su jumis!

Kaina: 9 EUR
Kontaktai Paskelbė:MB Grus GrusTelefonas:867383601El. paštas:info@grusgrus.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.grusgrus.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 552 k.Peržiūrėtas: 45 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE