Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Echoloto nuoma

2024 Kovo 29d., 09:42
  • Echoloto  nuomaEcholoto  nuomaEcholoto  nuomaEcholoto  nuoma
*GARMIN STRIKER Vivid 7sv echolotas su ryškiu 7 colio dydžio ekranu, integruotomis GPS funkcijomis ir "Quickdraw Contours" batimetrinių žemėlapių sudarymo programine įranga. Komplektuojamas su GT52HW-TM keitikliu, kuris puikiai tinka žvejams, kurie žvejoja gėlame vandenyje ir nori CHIRP tradicinio sonaro ir CHIRP ClearVü bei CHIRP SideVü skenuojamojo sonaro. Šis keitiklis nuolat rodo aiškias ir ryškias žuvų linijas, puikiai atskirdamas objektus, taip pat aiškiai apibrėžia struktūrą apačioje ir šalia valties.
12 kontaktų keitiklis turi plačiajuostį CHIRP tradicinį sonarą, jo galia yra 250 W. CHIRP ClearVü ir CHIRP SideVü (455/800 kHz) galia yra 350 W (iš viso 1 050 W).
IPX 7 atsparus vandeniui iki 30 min. Maksimalus gylis gėlame vandenyje - 700 metrų.
Para-15 eurų. Užstatas 100 eurų.
*GARMIN STRIKER Plus 5 cv , tai paprastas naudoti 5 colių spalvinis echolotas su "Garmin CHIRP" tradiciniu ir „CHIRP ClearVü™“ spinduoliu (Garmin GT20-TM TRDX).
Integruota "Garmin Quickdraw Contours" batimetrinių žemėlapių sudarymo programinė įranga leidžia kurti ir išsaugoti iki 8000 kv. km ploto žemėlapius.
Integruotas GPS imtuvas leidžia pažymėti kelionės taškus, kurti maršrutus ir matyti valties greitį.
Ryškus, puikiai saulės šviesoje įskaitomas 5" ekranas ir intuityvus valdymas.Tvirtos konstrukcijos korpusas puikiai tinkantis įvairioms žvejybos sąlygoms.
Komplektuojamas su akumuliatoriaus baterija, spinduolio (sonaro) ir ekrano laikikliais.
Para 10 eurų. Užstatas 50 eurų.
Tel.8 616 37933, Kaunas
Kaina: 10 EUR
Kontaktai Paskelbė:SauliusTelefonas:8 616 37933El. paštas:valtysnuomai@gmail.com Vietovė:Vaišvydava Svetainė:www.valtysnuomai.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 29807 k.Peržiūrėtas: 698 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE