Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Reguliuojamas pjedestalas plytelei K-A1 36-51mm

2024 Kovo 3d., 23:44
  • Reguliuojamas pjedestalas plytelei K-A1 36-51mmReguliuojamas pjedestalas plytelei K-A1 36-51mmReguliuojamas pjedestalas plytelei K-A1 36-51mmReguliuojamas pjedestalas plytelei K-A1 36-51mm
Reguliuojamas Pjedestalas Terasos Plytelei K-A1 36-51mm

Sukurkite tvirtą ir saugią terasą su mūsų reguliuojama atrama K-A1, kurios aukščio diapazonas nuo 36 iki 51 mm. Ši atrama sujungia stabilumą su praktiškumu, o svarbiausia – ji pasižymi išskirtine keliamąja galia iki 2500 kg centrineje vietoje, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patikimumą jūsų terasos konstrukcijai.
Terasos Atramos Daugiafunkcinė Paskirtis:

Stabilumo ir Praktiškumo Harmonija: K-A1 atrama siūlo išskirtinę stabilumo ir praktiškumo derinį. Tai puikus pasirinkimas norintiems sukurti tvirtą ir funkcionalią terasą.

Detalių Pasirinkimas:

Aukščio Diapazonas: Atramos aukščio diapazonas nuo 36 iki 51 mm suteikia jums galimybę pritaikyti ją pagal savo terasos poreikius. Puikiai tinka įvairiems statybos projektams.

Lengvai Montuojama:

Greitas Montavimas: Montavimas vyksta greitai ir paprastai, suteikiant jums galimybę pradėti naudotis savo terasa be ilgų laukimo laikotarpių.

Atsparumas Ir Saugumas:

Stabilumas Ir Ilgaamžiškumas: K-A1 atrama pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinant stabilumą ir ilgaamžiškumą. Nepriklausomai nuo oro sąlygų, galėsite mėgautis patikimu terasos pagrindu ilgą laiką.
Keliamoji Galia: Iki 2500 kg keliamoji galia centrineje vietoje – tai savybė, kuri užtikrina jūsų terasos patikimumą ir saugumą.

Pritaikymas Įvairioms Projekto Dalims:

Universalus Pritaikymas: Ši reguliuojama atrama tinkama įvairioms statybos projektų dalims, įskaitant terasas, balkonus ir prieigas prie namo. Tai universalus įrankis, prisitaikantis prie jūsų poreikių.

Papildoma Informacija:

Pjedestalo Pado-Pagrindo Matmuo: 195mm
Viršunėlės Matmuo: 147mm

Sujunkite stabilumą ir praktiškumą su Reguliuojama Atrama Terasai K-A1 36-51mm. Ši atrama leis jums kurti tvirtą ir patvarų terasos pagrindą, atitinkantį jūsų aukščio poreikius. Įsigykite dabar ir pradėkite įgyvendinti savo terasos dizaino idėjas!Kaina: 2 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB AV ProjectsTelefonas:+37060609289El. paštas:info@terasupasaulis.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.terasupasaulis.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 140 k.Peržiūrėtas: 16 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE