Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Tapukai vaikams

2023 Rugpjūčio 6d., 11:28
  • Tapukai vaikamsTapukai vaikamsTapukai vaikamsTapukai vaikams
  • Tapukai vaikamsTapukai vaikamsTapukai vaikams
Tapukai „Balti kiškučiai su auksine širdute“ tai rankų darbo, kupini kūrėjos meilės – tapukai yra skirti kūdikiams ir jau ūgtelėjusiems vaikams. Tiks ir einantiems į darželį, ir norintiems pasipuošus tapenti namuose. Minkšti, patogūs, prisitaikantys prie pėdučių, su neslystančiu padu.

Tapukai tai ir puikus pasirinkimas kasdienai, ir daili dovana mažyliui gimtadienio, krikštynų ar kita proga. Kiekvieną tapukų porą supakuojame į išskirtines kiškio ausytėmis puoštas dovanų dėžutes. Galėsite iškart dovanoti! Rinkitės išskirtinius tapukus ir leiskite vaikui pasipuošti stilinga, bet labai patogia avalyne. Tapukus verta rinktis, nes:

• Rankų darbo, pasiūta kruopščiai ir kokybiškai.

• Lengva užsimauti ir nusimauti.

• Elastinė juostelė ties čiurna ir lankstus padas užtikrina optimalų komfortą.

• Siuvami iš ekologiškos medvilnės, atitinkančios OEKO-TEX® 100 reikalavimus ir sertifikuotos pagal Global Organic Textile Standard (GOTS) standartą.

• Nuo 6–12 mėn. dydžio tapukai yra siuvami su specialiu neslystančiu padu.

• „Tifany Couture“ tapukai yra siuvami Prancūzijoje.

Tapukai „Balti kiškučiai su auksine širdute“ tai puošnus šventinis modelis, kuris puikiai tiks pirmosioms kūdikio fotosesijoms, krikštynoms ar kitai šventei. Balti tapukai yra su kiškio ausytėmis, puošti nedidele aukso spalvos širdele, kurią galima derinti prie kitų aprangos detalių. „Balti kiškučiai su auksine širdute“ bus geriausias jūsų mažylio draugas, žengiant pirmuosius žingsnelius!

Siūlome rinktis iš skirtingų spalvų ir raštų tapukų – apžiūrėkite visą kolekciją ir išsirinkite jums labiausiai patinkantį modelį!Kaina: 33 EUR
Kontaktai Paskelbė:MB Grus GrusTelefonas:867383601El. paštas:info@grusgrus.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.grusgrus.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 940 k.Peržiūrėtas: 95 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE