Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.

2023 Gruodžio 19d., 20:43
  • parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.
  • parduodami Britų trumpaplaukiai kačiukai.
Tiems , kas laukia pačio tikriausio kalėdų stebūklo, nuostabaus, švelnaus ir pačio mieliausio draugo -puikus pasiūlymas.
Katinukai gimę 2023.11 13. Penki broliai keturkojai paveldėją iš savo tėvų pačias geriausias charakterio savybes -karaliska, britų trumpaplaukių putlų, minkštą ir žavintį grožį! Žingeidūs, meilumo įsikūnijimai, žaidžiantys iki begalybės, mėgstantys būti glostomi, reikalaujantys žmogaus dėmesio ir atliekantys gamtos reikaliukus dežutėje. Trys maži muštukai ,super aktyvūs, naujas atrastas jų stebūklas žaisti su kabančiais ant eglutės žaisliukais ir plėšyti girliandas. Na, o kiti du ramiai stebi savo brolius ,nesivelia į jokius konfliktus ir mėgaujasi ilgais miegeliais. Abu tėveliai Britų trumpaplaukiai, grožio šedevrai ir namų puošmenos!
Kaina: 300 EUR
Kontaktai Paskelbė:VytautasTelefonas:869935407El. paštas:krupas@inbox.lt Vietovė:Kaunas
Skelbimo statistikaParodytas: 379 k.Peržiūrėtas: 62 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE