Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Reguliuojamas pjedestalas terasos plytelei K-A05 18-25mm

2024 Kovo 3d., 23:37
  • Reguliuojamas pjedestalas terasos plytelei K-A05 18-25mmReguliuojamas pjedestalas terasos plytelei K-A05 18-25mmReguliuojamas pjedestalas terasos plytelei K-A05 18-25mm
Reguliuojamas Pjedestalas Terasos Plytelei K-A05 18-25mm: Išskirtinis Lankstumas Jūsų Terasos Grožiui

Sukurkite išskirtinę terasą su mūsų reguliuojamu pjedestalu K-A05, kuri pasižymi neprilygstamu lankstumu ir galimybėmis. Tai daugiafunkcinė terasos atrama, tinkanti tiek plytelėms, tiek terasos konstrukcijai. Įsigykite ją ir pradėkite kurti unikalų terasos dizainą, pritaikytą jūsų poreikiams.
Skirtos Įvairioms Paskirtims:

Daugiafunkcinė Paskirtis: K-A05 atrama yra išskirtinio lankstumo sprendimas, pritaikytas tiek terasos plytelėms (keramikai, akmeniui), tiek pačios terasos konstrukcijai. Ji gali tarnauti kaip universalus pagrindas jūsų projektui, prisitaikant prie unikalių poreikių.


Pagrindinės savybės:

Detalių pasirinkimas: Galite rinktis skirtingo storio tarpelio skirtukus ( 3mm, 4mm, 5mm ).

Platus detalių spektras: Pasirinkite iš įvairių priedų, tokių kaip aukščio prailginimai, kalibravimo tarpinės, veržlės, nuolydžio korektoriai ir sukimo-atsukimo įrankiai, kurie dar labiau praturtins jūsų terasos projektą.

Paprastas ir greitas montavimas: Pjedestalai montuojami lengvai ir greitai, o specialus skaičiuotuvas padeda apskaičiuoti reikiamą atramų kiekį.

Atsparumas ir saugumas: Atrama atspari oro kaitai, UV spinduliams, daugumai cheminių medžiagų, nekenksminga aplinkai. Centrinė keliamoji galia – iki 2500 kg.

Montavimo Patogumas:

Paprastas ir Greitas Montavimas:
Reguliuojamos K-A05 atramos montuojamos paprastai ir greitai. Skaičiuotuvas leidžia apskaičiuoti, kiek atramų reikės vienam kvadratiniam metrui montuojant terasos plyteles, suteikiant jums aiškų vaizdą apie projektą. Taip pat siūlome apatinį gumos padą, kuris gali būti 3mm arba 6mm storio.

Atsparumas ir Saugumas:

Atsparumas Ir Saugumas: Atrama yra atspari oro kaitai, turi UV apsaugą, atspari daugumai cheminių medžiagų, nekenksminga aplinkai. Centrinė keliamoji galia siekia iki 2500 kg, užtikrinant patikimumą ir ilgaamžiškumą.

Papildoma informacija:

Pjedestalo pado-pagrindo matmuo: 195 mm
Viršūnėlės matmuo: 147 mm
Reguliuojamas aukštis: 18-25 mm

Sukurkite stabilų ir estetišką terasos pagrindą su reguliuojamu pjedestalu K-A05! Pasirinkite išskirtinį lankstumą ir detalių gausą savo svajonių terasai.


Skirtukas skirtas montuojant plyteles, formuojamas reikalingas tarpelio plotis - 3mm, 4mm, 5mm naudojant pliuso arba minuso formos SP tipo skirtuką:Kaina: 1 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB AV ProjectsTelefonas:860609289El. paštas:info@terasupasaulis.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.terasupasaulis.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 128 k.Peržiūrėtas: 16 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE