Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Langų gamyba ir montavimas

2024 Kovo 5d., 13:31
  • Langų gamyba ir montavimas
Esame ilgametę patirtį turinti įmonė, kuri teikia tokias paslaugas kaip:​
-langų gamyba ir montavimas;
-elektros instaliacijos darbai;
-išmanių namų elektros instaliacijos darbai;
-signalizacijos, vaizdo stebėjimo sistemų įrengimas. Rūpinamės jūsų gyvenamosios, komercinės ar bet kokios kitos paskirties objektu pridedant jam jaukumo ir saugumo. Mūsų profesionali komanda siekia kurti tokią aplinką, kurioje galėtumėte atsipalaiduoti ir komfortabiliai pradėti ar užbaigti savo dieną. Dirbame kruopščiai ir atsakingai, visuomet atsižvelgiame į kliento poreikius bei gyvenimo būdo aspektus tam, kad siūlomi sprendimai džiugintų ne tik estetišku vaizdu, bet ir funkcionalumu. Savo darbu stengiamės pateisinti išskirtinius klientų lūkesčius, gilinamės į juos tol, kol pasiekiame abipusį pasitenkinimą darbo rezultatais.

https://www.nthorizontai.lt/
El.paštas: info@nthorizontai.lt
Tel. nr: +370 601 06 028
Kontaktai Paskelbė:NT HorizontaiTelefonas:+370 601 06 028El. paštas:nthorizontai@proton.me Vietovė:Kaunas Svetainė:www.nthorizontai.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 526 k.Peržiūrėtas: 57 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE