Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Rąstinių namų statyba visoje Lietuvoje

2024 Balandžio 3d., 19:28
  • Rąstinių namų statyba visoje LietuvojeRąstinių namų statyba visoje LietuvojeRąstinių namų statyba visoje LietuvojeRąstinių namų statyba visoje Lietuvoje
  • Rąstinių namų statyba visoje LietuvojeRąstinių namų statyba visoje Lietuvoje
Esame daugiau kaip 20 metų patirties turinti įmonė, kuri teikia rąstinių namų statybos paslaugas visoje Lietuvoje. Vieni iš nedaugelio medinių namų statyboje naudojame skandinavišką kampų sukirtimo būdą, kuris bene geriausiai izoliuoja šilumą. Tai itin aktualu statant rąstinius namelius ar kitus statinius permainingo klimato šalyse, tarp kurių ir visus keturis metų laikus patirianti Lietuva.​Per ilgametę patirtį esame atlikę daug skirtingų projektų, todėl galime pasiūlyti sprendimus įvairios paskirties objektams realizuoti. Statome medines pavėsines, terasas, sodo namelius, pirtis, vasarnamius, gyvenamuosius namus ir panašius statinius. Rankų būdu surenkame rąstus, uždengiame stogą, sudedame langus. Visuomet atsižvelgiame į individualius kliento poreikius, siekiame kurti ne tik estetiškus, bet ir ilgaamžius sprendimus, kurie mūsų besąlygiško atsidavimo vedami įkūnytų Jūsų giliausiose svajonėse regėtas vizijas.

https://www.rastinis-namas.eu/

El.paštas: infoGobermeda@gmail.com
Tel.nr: +370 646 03968
Kontaktai Paskelbė:Gobermeda, UABTelefonas:+370 646 03968El. paštas:gobermeda@proton.me Vietovė:Kaunas
Skelbimo statistikaParodytas: 392 k.Peržiūrėtas: 14 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE