Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Gilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuoma

2024 Balandžio 25d., 08:19
  • Gilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuomaGilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuomaGilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuomaGilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuoma
  • Gilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuomaGilaus iškrovimo akumuliatorių valtims, įkroviklio nuoma
Nuomojami gilaus iškrovimo akumuliatoriai:
* Zap Marine Energy Plius 110 Ah 12 V-para 8 eurai.
* Kyoto Japan 100 Ah 12 V.- para 7 eurai
*LiFePO4 120 Ah. ličio geležies fosfato akumuliatorius. Svoris tik 11 kg.,para - 10 eurų. Nuomojantis 2 paroms ir ilgiau, kroviklis nemokamai. Užstatas 50 eurų.
*Akumuliatoriaus įkroviklio YATO YT 8301 nuoma-para tik 5 eurai (tinkamas automobilių, traktorių, motociklų ir motorinių valčių akumuliatorių įkrovimui. Įkroviklyje įmontuotas aukšto dažnio procesorius gali palaikyti tinkamą krovimo įtampą, apsaugo nuo perkrovos ir trumpo jungimo. Įkrovikliu galima įkrauti trijų tipų akumuliatorius: tradicinius švininius, gėlinius ir AGM tipo).
Didžiausia krovimo srovė: 8A
Palaikomi baterijų tipai: AGM, gelinis, skysto elektrolito
Matavimo diapazonas [V] 6-12
Rekomenduojama baterijos talpa [Ah] 5-200
*HECHT 2013“ yra automatinis 12 V akumuliatorių įkroviklis, kurio išėjimo srovė yra iki 15 A. Galima įkrauti švino rūgšties (Pb, ŠVINO RŪGŠTIS), gelio, EFB ir AGM baterijas. Įkroviklis automatiškai pasirenka tinkamiausią įkrovimo procesą, įkrovimo srovės yra nuo 2 A iki 15 A. Galima įkrauti nuo 4 iki 300 Ah talpos baterijas .Turi BOOST funkciją , kurios metu akumuliatorius greitai įkraunamas, kad automobilį būtų galima užvesti tik po 5 minučių įkrovimo.
Įkroviklio gale taip pat yra klasikinis 12 V lizdo „žiebtuvėlis“. Tai gali būti naudojama maitinti 12 V įrenginį. Pavyzdžiui, jei naudojate 12 V automobilinį šaldytuvą, atostogų metu galite jį lengvai maitinti iš standartinio 230 V lizdo - įkroviklį galite naudoti kaip adapterį. Taip pat galite maitinti įvairius 12 V įkroviklius planšetiniams kompiuteriams, telefonams ir kitiems įvairiems prietaisams, kurie skirti prijungti prie automobilio lizdo, tačiau didžiausia srovė neturi viršyti 7 A., nuoma-para 5 eurai.
*LIFEPO4, Li-ion akumuliatoriaus įkroviklis,10 Ah. 14.6V. nuoma -para 5 eurai.Kaina: 5 EUR
Kontaktai Paskelbė:nuomintaTelefonas:8 616 37933El. paštas:aeratoriausnuoma@gmail.com Vietovė:Vaišvydava Svetainė:www.nuominta.com
Skelbimo statistikaParodytas: 42524 k.Peržiūrėtas: 1066 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE