Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

Facebook reklama verslui

2024 Kovo 28d., 20:15
  • Facebook reklama verslui
„Facebook“ siūlo įvairias reklamos galimybes, todėl išsirinksite tinkamiausią metodą savo prekės ženklo populiarinimui. Reklama įgyvendinama taip, jog būtų paprasta planuoti biudžetą, o mokama tik už paspaudimus ant reklamos. Be to, lanksčių reklamos parinkčių dėka galite pasirinkti konkrečią tikslinę auditoriją, kuri matys Jūsų žinutę, o rezultatus stebėsite lengvai suprantamose ataskaitose.

Vien turėdami savo įmonės paskyrą „Facebook“ tinkle be didelių pastangų sulauksite savo klientų atsiliepimų ir prenumeratų (sekėjų skaičiaus augimo). Tačiau jei norite profesionaliai ir greitai įgyvendinti mokamos „Facebook“ reklamos kampanijas, nes siekiate didesnių teigimų pokyčių, kreipkitės į mus. Užtikriname sklandžią komunikaciją išsiaiškinant Jūsų poreikius ir pasiekiant geriausius rezultatus.

Facebook reklamos kaina: 15 euru/mėn (administravimas) + norima suma skirta reklamos biudžetui.
Taip pat like'u rinkimas, reklamos platinimas facebook grupėse.
Kitų soc. tinklų kūrimas, priežiūra.

Plačiau:

37060064690
info@reklamaverslui.lt
https://reklamaverslui.lt/facebook-reklama/Kaina: 45 EUR
Kontaktai Paskelbė:FacebookTelefonas:860064690El. paštas:info@reklamaverslui.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:reklamaverslui.lt/facebook-reklama/
Skelbimo statistikaParodytas: 81358 k.Peržiūrėtas: 685 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE