Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atrakcionai.lt - pramogų nuoma visoje Lietuvoje

TACHOGRAFŲ KURSAI

2024 Kovo 27d., 13:52
  • TACHOGRAFŲ KURSAI
Specializuoti vairavimo ir poilsio režimo bei apskaitos vedimo kursai krovininių ir keleivinių transporto priemonių vairuotojams, transporto vadybininkams, įmonių vadovams.

Mokymus veda ilgametę darbo patirtį Valstybinėje kelių transporto inspekcijoje turintis dėstytojas. Mokymai vyksta Mokymo centre „9 sritys“, UAB, Vilniuje.

Mokymų metu pateikiama išsami informacija:

1. Vairavimo, darbo ir poilsio režimo apskaitos vedimas naudojant skaitmeninius ir analoginius tachografus, duomenų įvedimas į vairuotojo kortelę, vairuotojo veiksmai sugedus tachografui ar vairuotojo kortelei ir t. t.

2. Vairavimo, darbo ir poilsio trukmės, kasdienių ir kassavaitinių poilsių trukmės, nepertraukiamo, kasdienio, kassavaitinio vairavimo trukmės, išimtys keliantis keltu. Kada vairuotojas privalo fiksuoti „Kiti darbai“ , „buvimas darbe“ ir t. t.

3. Lietuvoje reglamentuotos mobilių darbuotojų (vairuotojų) darbo ir poilsio laiko trukmės.

4. Dažniausiai daromų pažeidimų apžvalga, pateikiant praktinius pavyzdžius (realius duomenis iš vairuotojo kortelės ir tachografo su pažeidimais).

5. Kontrolę vykdančių pareigūnų įgaliojimai Lietuvoje, nustačius vairavimo, darbo, poilsio režimo ir apskaitos vedimo pažeidimus bei sankcijos, numatytos Lietuvos Respublikos Administracinių teisės pažeidimų kodekse.

6. Praktinė dalis ir klausimai–atsakymai.

Išsamiau apie mokymo programą:
http://www.9sritys.lt/naujienos/tachografu-mokymai/

MOKYMUS TAIP PAT GALIME PRAVESTI ATVYKĘ Į JŪSŲ ĮMONĘ.

Mokymo centras „9 sritys“, UAB
Justiniškių g. 14, Vilnius
Tel. 8 670 50 507; 8 670 50527
www.9sritys.lt
Kontaktai Paskelbė:Mokymo centras "9 sritys", UABTelefonas:+37067050507El. paštas:info@9sritys.lt Vietovė:Kaunas Svetainė:www.9sritys.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 6734 k.Peržiūrėtas: 425 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KaunoSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE